Jun 3, 2020 - Wir zeigen Ihnen viele Sichtschutz Garten Ideen, wie Sie sich vor den fremden Blicken Ihrer Nachbarn sehr schnell und einfach schützen könnten!
Oct 26, 2019 - This Pin was discovered by Kestopuu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
Oct 31, 2019 - Fiona Brockhoff Design is a landscape design practice that offers a personal experience. Our commitment is to design a beautiful and practical garden for each situation. Website by themightywonton.com and workartlife.com
Dec 23, 2019 - This Pin was discovered by Kestopuu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
2021-apr-17 - Inred uteköket med krokar, äppellådor, linneservetter och varför inte en pizzaugn. Se årets snyggaste utekök här!
May 18, 2017 - This Pin was discovered by Kestopuu. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
May 7, 2019 - terrasse bois toiture impressionnante Verwandeln Sie Ihren Terrassengarten in einen Sommerurlaub Ein
11-jun-2014 - Joan Lao y MH presentan la nueva colección Outdoor de Energía Natural, realizada en madera de eucalipto con tres texturas y las mismas tonalidades que la de interior

Terassilaskurilla lasket terassilaudan määrän

Kestopuun terassilaskuri on kätevä työkalu terassin ja pation rakentajalle. Terassilaskurilla selvität terassilaudan, runkopuiden ja kiinnikkeiden määrän. Terassin hinta on helppo laskea naputtelemalla laskuriin valitsemiesi rakennustarvikkeiden hinnat - Ja kas - Terassiprojektin budjetti on valmis!

Siirry terassilaskuriin tästä!

Suosituimmat tuotteet

Kestopuu terassilauta 45x195mm ruskea, painekyllästetty

Kestopuu terassilauta 28x120mm ruskea, painekyllästetty

Kestopuu terassilauta 33x145mm harmaa, painekyllästetty

Kestopuu terassilauta 28x120mm vihreä, painekyllästetty

Kestopuun värivaihtoehdot

Kestopuu terassilaudan värit ovat vihreä, ruskea ja harmaa. Tuotteet poikkeavat toisistaan vain värin osalta, kaikilla on sama pitkä käyttöikä. Värivalikoima ja koot vaihtelevat myymälöittäin.

Vihreä

Ruskea

Harmaa

Harmaa (kuumaöljykäsitelty)

Rakennusoppaiden avulla onnistut!

Olipa haaveissasi kesäkeittiö, pergola tai säilytyslaatikko terassille, helppolukuisten Kestopuun rakennusoppaiden avulla nikkarointi etenee mallikkaasti.

Rakennusohjeet on tehty yksinkertaisille, pienehköille piharakenteille. Mittoja on helppo muuttaa omaan tarkoitukseen sopivaksi.  Oppaiden viimeisellä sivulla on valmis ostoslista tarvittavista materiaaleista ja niiden määristä. Tämän helpompaa ei rakentaminen voi olla!

Kaikki kestopuun rakentamisoppaat löydät täältä

Rakennusoppaat

Tee itse kestopuusta - Terassi

Lataa ohje

Tee itse kestopuusta - Pergola liimapuutolpista

Lataa ohje

Tee itse kestopuusta - Polttopuukatos

Lataa ohje

Höyläprofiilit

Laudan pintaprofiililla on merkittävä vaikutus terassin ulkonäköön. Terassilautoja on saatavilla sileäpintaisena ja uritettuna.  Uritetut kestopuulaudat ovat kauniita erityisesti kulkureiteillä, portaissa, kuisteissa ja muissa pienehköissä pinnoissa. Uritettuja ja sileitä lautoja voi myös yhdistää keskenään.

Urat on höylätty sydänpuun puolelle. Laudan urapuoli on tarkoitus asentaa rakennettaessa ylöspäin. Lue täältä lisää terassilaudoista.

 

Aaltoura
STANDARDI KOOT (mm): 45 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145
Helmiura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145
Kampaura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145
Sileä
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145

Ympäristöviisaita valintoja

Ympäristötietoinen pihanrakentaja valitsee terassiinsa kotimaisen kestopuun. Kestävästi hoidetuista lähimetsistä korjattu puuraaka-aine ja materiaalin pitkä käyttöikä ovat mainio yhtälö: Terassimateriaalien hiilijalanjälkivertailussa laatuvaatimukset täyttävä kestopuu on ykkönen. Lue täältä lisää kestopuun elinkaarivaikutuksista.

Terassin "kevytremontti" tehdään vaihtamalla vain terassin kuluneet kansilaudat uusiin. Ehjä ja toimiva terassirunko kannattaa hyödyntää uuden rakenteen osana. Siitä kiittävät sekä luonto että kukkaro. Katso videolta mallisuoritus!

Pidä huolta pihan puupinnoista

Puu on kaunis ja miellyttävä materiaali jalan alla. Terassipintojen säännöllinen pesu ja pintakäsittely varmistavat, että puupinnat tuntuvat hyvältä ja ikääntyvät kauniisti.

Terassilaudan pintakäsittely ei ole välttämätöntä mutta sillä on monia hyötyjä. Pintoja huoltamalla varmistetaan, että puu palvelee käytössä mahdollisimman pitkään eikä tikkuunnu. 

Katso täältä vinkit terassin huoltoon.