Onnistu kerralla

Piha on monelle tärkein syy asua pientalossa. Koti- ja mökkipihan suunnittelu on kiehtovaa puuhaa. Erityisen innostavaa on, kun näkee oman työnsä tulokset valmiiina. Nikkarointi ei ole vaikeaa, kunhan käytössäsi on hyvä suunnitelma, kunnon ohjeet ja työkalut sekä tietysti tarkoitukseen sopivat rakennusmateriaalit.

Nappaa rohkeasti ruuvinväännin käteesi ja toteuta pihaunelmasi kestämään säätä ja aikaa. Kestopuutuotteet ovat kotimainen ja turvallinen valinta terasseihin, patioihin ja kaikkiin muihin säälle alttiisiin ulkorakenteisiin. Elämä on ulkona!
 

Ideasta toteutukseen

Keräsimme tälle sivulle kiehtovimmat inspiraation nostattajat blogiartikkeleista Pinterest-feediimme. Muistathan kurkata myös helpot rakentamisohjeemme erilaisille piharakenteille. Uppoudu hetkeksi kuvien ja sisältöjen maailmaan. Löydät niistä ehkä juuri sen oikean reseptin omalle pihallesi!

Jan 8, 2022 - This Pin was discovered by Anne Sophie Hubs. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
Apr 25, 2023 - This Pin was discovered by irina. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
Jun 1, 2022 - This Pin was discovered by Kaylee Caceres. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
28-giu-2021 - Questo Pin è stato scoperto da sarah hillel. Scopri (e salva) i tuoi Pin su Pinterest.
Apr 13, 2023 - Haaveiletko terassista? Kestopuun terassilaskurilla selvität hetkessä paljonko tarvitset terassilautaa & ruuveja projektiisi!
Sep 19, 2022 - This Pin was discovered by Emilia. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
Feb 3, 2022 - It's safe to say that when Ida Lundsteen  and Edward first bought their summer house in Ejby Ådal - an hour west of the danish capital - it ...
14-jun-2022 - Een nadeel van een jute buitenkleed is dat het niet goed tegen water kan. Daarom raden wij een plastic buitenkleed aan. ✓ Weerbestendig ✓ Ruim aanbod
Aug 1, 2021 - We have two kids, and spending large amounts of time outside is not their first choice. At our house I sometimes have to set a timer to motivate them to be outdoors, and they run back to our screened porch at the sight of a bee! A playground might not change a child’s opinion of bees, but it will be a platform for …
1-ott-2022 - Dai piani a ribalta per organizzare un angolo happy hour alle catenarie per creare atmosfera, le soluzioni più originali per dehors mini e irregolari ma dall'effetto “wow”
12.feb.2022 - Denne Pinnen ble oppdaget av Ulla T.. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Höyläprofiilit

Laudan pintaprofiililla on merkittävä vaikutus terassin ulkonäköön. Terassilautoja on saatavilla sileäpintaisena ja uritettuna.  Uritetut kestopuulaudat ovat kauniita erityisesti kulkureiteillä, portaissa, kuisteissa ja muissa pienehköissä pinnoissa. Uritettuja ja sileitä lautoja voi myös yhdistää keskenään.

Urat on höylätty sydänpuun puolelle. Laudan urapuoli on tarkoitus asentaa rakennettaessa ylöspäin. Lue täältä lisää terassilaudoista.

 

Aaltoura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 45 x 95 / 120 / 145
Helmiura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145
Kampaura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145