Onnistu kerralla

Piha on monelle tärkein syy asua pientalossa. Koti- ja mökkipihan suunnittelu on kiehtovaa puuhaa. Erityisen innostavaa on, kun näkee oman työnsä tulokset valmiiina. Nikkarointi ei ole vaikeaa, kunhan käytössäsi on hyvä suunnitelma, kunnon ohjeet ja työkalut sekä tietysti tarkoitukseen sopivat rakennusmateriaalit.

Nappaa rohkeasti ruuvinväännin käteesi ja toteuta pihaunelmasi kestämään säätä ja aikaa. Kestopuutuotteet ovat kotimainen ja turvallinen valinta terasseihin, patioihin ja kaikkiin muihin säälle alttiisiin ulkorakenteisiin. Elämä on ulkona!
 

Ideasta toteutukseen

Keräsimme tälle sivulle kiehtovimmat inspiraation nostattajat blogiartikkeleista Pinterest-feediimme. Muistathan kurkata myös helpot rakentamisohjeemme erilaisille piharakenteille. Uppoudu hetkeksi kuvien ja sisältöjen maailmaan. Löydät niistä ehkä juuri sen oikean reseptin omalle pihallesi!

21-ene-2013 - Tumblr. Pure effervescent enrichment. Old internet energy. Home of the Reblogs. All the art you never knew you needed. All the fandoms you could wish for. Enough memes to knock out a moderately-sized mammal. Add to it or simply scroll through and soak it up.
16 mai 2020 - #garden Pergola Ideas #outdoor Pergola Ideas #Pergola Ideas #Pergola Ideas australia #Pergola Ideas backyard #Pergola Ideas covered #Pergola Ideas diy #Pergola Ideas front porch #Pergola Ideas modern #Pergola Ideas on a budget Lifestyle blogger Lexi of glitterinc.com shares a few little love notes to the things she loved most this week, including this dreamy fall patio. | Glitter, Inc. | A Lifestyle, Fashion, Beauty, Recipe, Party, Travel, and Motherhood Blog Are you interested in the ...
05.08.2022 - "Cosy", or the American spelling "Cozy", means to give a feeling of comfort, warmth, and relaxation. /r/CozyPlaces is an inclusive and positive...
Jan 22, 2016 - Tips and tricks for heating up your chilly decor game.
Dec 19, 2018 - This Pin was discovered by Julia Vranckaert. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
Nov 22, 2020 - Small space garden inspiration, an Etsy shop find for hand-forged nails, a rice pot and a recipe for sheet pan cauliflower.
21 sept. 2020 - Cette épingle a été découverte par April Burbank. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.
Aug 29, 2020 - Modern DIY Adirondack chairs made from 2x4's.
Aug 10, 2019 - This Pin was discovered by richard thick. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
Jun 25, 2021 - This Pin was discovered by Stella. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
2017-jun-25 - Denna pin hittades av Anette Axelsson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.

Höyläprofiilit

Laudan pintaprofiililla on merkittävä vaikutus terassin ulkonäköön. Terassilautoja on saatavilla sileäpintaisena ja uritettuna.  Uritetut kestopuulaudat ovat kauniita erityisesti kulkureiteillä, portaissa, kuisteissa ja muissa pienehköissä pinnoissa. Uritettuja ja sileitä lautoja voi myös yhdistää keskenään.

Urat on höylätty sydänpuun puolelle. Laudan urapuoli on tarkoitus asentaa rakennettaessa ylöspäin. Lue täältä lisää terassilaudoista.

 

Aaltoura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 45 x 95 / 120 / 145
Helmiura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145
Kampaura
STANDARDI KOOT (mm): 28 x 95 / 120 / 145 28 x 95 / 120 / 145