Kyllästetyn puujätteen noutopalvelu

Noudamme kyllästettyjä pylväitä, ratapölkkyjä sekä kyllästettyä purkujätettä suoraan työmailta. Kokeneet kuljettajamme noutavat jäte-erän suoraan asiakkaan työmaalta asianmukaiseen käsittelyyn. Huolehdimme tällöin myös tarvittavista siirtoasiakirjoista. Kuljetushinnan lisäksi veloitamme jätteenkäsittelymaksun noudettavan jakeen mukaan.

Tilaa nouto: kuljetukset(a)demolite.fi / +358 400 621 504

 

Kestopuujätteen nouto on vaivaton ratkaisu

Suolakyllästetyn kuparipuun ohella noudamme kreosoottikyllästetyt ratapölkyt sekä pylväskuormat sekä käytöstä poistuneita CCA-kyllästeteitä sisältävät purkupuukuormat turvallisesti asianmukaiseen kierrätykseen. Huolehdimme tällöin asiakkaan puolesta jätteen siirrossa tarvittavista siirtoasiakirjoista. Arvioimme paikan päällä minkälaisesta puujätteestä on kyse.
 
Noudamme pylväskuormia ja purkupuuta työmailta joustavasti ja vankalla ammattitaidolla. Kuorma on mahdollista kerätä useammasta paikasta. Keräysautomme varustettu kouranosturilla. Tarvittaessa nostamme kyytiin myös suuremmat kyllästetyt aita- tai laiturielementit. Näin työmaalla säästyy aikaa ja asiakkaan resurssit vapautuvat yrityksen ydinosaamiseen.
 
Noudamme puujätettä myös tarvittaessa loma-asunnoilta tai taloyhtiön työmaalta. Jos jätettä on isompi määrä ja sen toimitus sorttiin tai jätelaitokselle tuntuu työläältä ajatukselta, on noutopalvelumme vaivaton ja aikaa säästävä ratkaisu. 
 
Toiminnassamme on tärkeää vastuullisuus, läpinäkyvyys ja se, että asiat tehdään sekä kustannustehokkaasti mutta aina myös ympäristöseikat huomioiden. Kuljetukset optimoidaan ja yhdistellään, eikä automme liiku tyhjänä.

Toimimme kaikkialla Suomessa

Kestopuujätettä vastaanotetaan Demolite Oy:n kierrätysterminaalilla Hämeenlinnan kupeessa Tuuloksessa. Keräyspalvelumme toimii kaikkialla Suomessa. Automme liikkuu lähes päivittäin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla sekä Turun alueella. Jätekuljetukset onnistuvat nopealla aikataululla myös Oulun seudulta sekä Itä-Suomesta Joensuun ja Kuopion alueelta.