Kyllästetyn puujätteen noutopalvelu

Noudamme kyllästettyjä pylväitä, ratapölkkyjä sekä kyllästettyä purkujätettä suoraan työmailta. Kokeneet kuljettajamme noutavat jäte-erän suoraan asiakkaan työmaalta asianmukaiseen käsittelyyn. Huolehdimme tällöin myös tarvittavista siirtoasiakirjoista. Kuljetushinnan lisäksi veloitamme hinnastomme mukaisen jätteenkäsittelymaksun.

Tilaa nouto: kuljetukset(a)demolite.fi / +358 400 621 504

 

Kestopuujätteen nouto on tilaajalle helppo ratkaisu

Suolakyllästetyn kuparipuun ohella noudamme kreosoottikyllästetyt ratapölkyt sekä pylväskuormat sekä käytöstä poistuneita CCA-kyllästeteitä sisältävät purkupuukuormat turvallisesti asianmukaiseen kierrätykseen. Huolehdimme tällöin jätteen siirrossa tarvittavista siirtoasiakirjoista asiakkaan puolesta.
 
Keräilemme tarvittaessa pylväskuormat tai kestopuukasat useammasta paikasta. Arvioimme tarvittaessa paikan päällä, minkälaisesta puujätteestä on kyse. Kuormaamme nopeasti suuretkin kestopuukuormat tai sovittaessa nostamme kyytiin myös suuremmat kyllästetyt elementit. Näin työmaalla säästyy aikaa ja työresurssit vapautuvat yrityksen ydinosaamiseen.
 
Noudamme puujätettä myös tarvittaessa loma-asunnoilta tai taloyhtiöiden työmailta. Jos jätettä on isompi määrä ja sen toimitus sorttiin tai jätelaitokselle tuntuu työläältä, on noutopalvelumme asiakkaalle helppo ja aikaa säästävä ratkaisu. 
 
Noudamme pylväskuormia ja purkupuuta työmailta joustavasti ja vankalla ammattitaidolla. Toiminnassamme on tärkeää vastuullisuus, läpinäkyvyys ja se, että asiat tehdään sekä kustannustehokkaasti mutta aina myös ympäristöseikat huomioiden. Kuljetukset optimoidaan ja yhdistellään, eikä automme liiku koskaan tyhjänä.

Kyllästetyn puun vastaanotto ja käsittely

Kestopuujätettä vastaanotetaan Demolite Oy:n kierrätysterminaalilla Hämeenlinnan kupeessa Tuuloksessa. Keräyspalvelumme toimii kaikkialla Suomessa. Automme liikkuu lähes päivittäin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla sekä Turun alueella. Jätekuljetukset onnistuvat nopealla aikataululla myös Oulun seudulta sekä Itä-Suomesta Joensuun ja Kuopion alueelta.