Demolite Oy - kyllästetyn puun kierrätys

Demolite Oy vastaa painekyllästetyn jätepuun keräämisestä ja sen hyödyntämisen järjestämisestä Suomessa. Palvelumme kattavat materiaalin vastaanoton, prosessoinnin ja hyötykäytön.

Demolite Oy on Kestopuuteollisuus ry:n tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu kyllästetyn puun valmistajien toimesta. Yhtiö on voittoa tavoittelematon, tuottajavastuuyhteisön kaltainen toimija.  Yhteistyökumppaneitamme ovat kunnalliset jätelaitokset, yritykset sekä ja rakennustarvikeliikkeet. Demolite Oy:n toimisto sijaitsee Helsingissä ja yhtiön kierrätysterminaali on Hämeenlinnassa.

Kyllästetyn puun tuottajavastuusta ei ole säädetty laissa, vaan yhtiö toimii vapaaehtoisen tuottajavastuun periaatteiden mukaisesti. Painekyllästetyn puun kierrätys rahoitetaan kyllästetyn puun valmistajien maksamilla kierrätysmaksulla sekä jätettä toimittavilta tahoilta perittävillä jätteenkäsittelymaksuilla.

Turvallinen kumppani kestopuun kierrätykseen

Keskeinen tavoitteemme on kerätä ja hyödyntää kyllästetty puu ympäristön kannalta parhaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla elinkaarensa päätteeksi. Haluamme olla jätteenkerääjille ja jätteentuottajille luotettava ja vastuullinen kumppani kyllästetyn puun keräilyssä ja käsittelyssä.

Huolehdimme tiedotuksen ja uusiokäytön keinoin siitä, että painekyllästettyjen materiaalien elinkaari on mahdollisimman pitkä. Haluamme toiminnallamme ehkäistä vääränlaisesta jätteenkäsittelystä aiheutuvia ympäristöhaittoja ja tarjota kumppaneillemme pitkällä aikavälillä varman, turvallisen ja kustannustehokkaan väylän kyllästetyn puujätteen käsittelyyn.

Yhteystiedot

Kestopuun kierrätysterminaali / Puujätteen vastaanotto, kuljetukset ja tiedustelut

Karhunkorventie 4
14820 Hämeenlinna (Tuulos)

Puhelin +358 3 6229 500
kuljetukset(a)demolite.fi
laskutus(a)demolite.fi

Aukioloaika: arkipäivisin klo 8.00 -16.00
Terminaalimme on suljettu Juhannusaattona ja Jouluaattona

 

Demolite Oy / Helsingin toimisto
Siltasaarenkatu 12 A
00530 HELSINKI

Ella Springare
+ 358 400 46 2276 / ella.springare(a)kestopuu.fi

Laskutustietomme

Kumppanimme

Demolite Oy:n perustajia ja kumppaneita ovat suomalaiset kyllästetyn puun valmistajat. Valmistajien tilittämät kierrätysmaksut ovat yhtiön kierrätystoiminnan rahoituksen perusta. Kyllästetyn puun keräilyn mahdollistavat: