Demolite Oy

Demolite Oy vastaa painekyllästetyn jätepuun keräämisestä ja sen hyödyntämisen järjestämisestä Suomessa. Palvelumme kattavat materiaalin vastaanoton, prosessoinnin ja hyötykäytön.

Demolite Oy on Kestopuuteollisuus ry:n tytäryhtiö ja se on perustettu kyllästetyn puun valmistajien toimesta. Yhtiö on voittoa tavoittelematon, tuottajavastuuyhteisön kaltainen toimija. Yhtiössä työskentelee yksi henkilö. Yhteistyökumppaneitamme ovat kunnalliset jätelaitokset, yritykset sekä ja rakennustarvikeliikkeet. Demolite Oy:n toimisto sijaitsee Helsingissä ja yhtiön kierrätysterminaali on Hämeenlinnassa.

Kyllästetyn puun tuottajavastuusta ei ole säädetty laissa, vaan yhtiö toimii vapaaehtoisen tuottajavastuun periaatteiden mukaisesti. Painekyllästetyn puun kierrätys rahoitetaan kyllästetyn puun valmistajien maksamilla kierrätysmaksulla sekä jätteenkäsittelymaksuilla.

Turvallinen kumppani kestopuun kierrätykseen

Keskeinen tavoitteemme on kerätä ja hyödyntää käytöstä poistettu puu ympäristön kannalta parhaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla elinkaarensa päätteeksi. Haluamme olla jätteenkerääjille ja jätteentuottajille luotettava ja vastuullinen kumppani kyllästetyn puun keräilyssä ja käsittelyssä.

Huolehdimme tiedotuksen ja uusiokäytön keinoin siitä, että painekyllästettyjen materiaalien elinkaari on mahdollisimman pitkä. Haluamme toiminnallamme ehkäistä vääränlaisesta jätteenkäsittelystä aiheutuvia ympäristöhaittoja ja tarjota kumppaneillemme pitkällä aikavälillä turvallisen ja kustannustehokkaan väylän puujätteen käsittelyyn.

Yhteystiedot

Kestopuun kierrätysterminaali / Puujätteen vastaanotto / Tiedustelut
Karhunkorventie 4
14820 TUULOS
+358 3 6229 500

Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00
Terminaali on suljettu juhannusaattona ja jouluaattona.

Kuljetukset 
Jussi Hakkarainen
+358 400 621 504 / kuljetukset(a)demolite.fi

Laskutus
Linda Forsström 
+358 400 654 898 / laskutus(a)demolite.fi

Hallinto
Siltasaarenkatu 12 A
00530 HELSINKI
+358 9 6229 400

Ella Springare
+ 358 400 46 2276 / ella.springare(a)kestopuu.fi

Kumppanimme

Demolite Oy:n perustajina ovat suomalaiset kyllästetyn puun valmistajat. Valmistajien tilittämät kierrätysmaksut ovat kierrätystoiminnan rahoituksen perusta. Kyllästetyn puun keräilyn mahdollistavat: