Demolite Oy

Demolite Oy huolehtii kyllästetyn puun keräämisestä ja kierrätyksestä Suomessa. Yhtiö on perustettu kyllästetyn puun valmistajien toimesta. Demolite Oy on Kestopuuteollisuus ry:n tytäryhtiö. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta.

Kyllästetyn puun tuottajavastuusta ei ole säädetty laissa, vaan yhtiö toimii vapaaehtoisen tuottajavastuun periaatteiden mukaisesti. Painekyllästetyn puun kierrätys rahoitetaan kyllästetyn puun valmistajien maksamilla kierrätysmaksulla sekä jätteenkäsittelymaksuilla. 

Keskeinen tavoitteemme on kerätä ja hyödyntää käytöstä poistettu puu ympäristön kannalta parhaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla elinkaarensa päätteeksi. Haluamme olla jätteenkerääjille ja jätteentuottajille luotettava ja vastuullinen kumppani kyllästetyn puun keräilyssä ja käsittelyssä. Huolehdimme tiedotuksen ja uusiokäytön keinoin siitä, että painekyllästettyjen materiaalien elinkaari on mahdollisimman pitkä. Haluamme toiminnallamme ehkäistä vääränlaisesta jätteenkäsittelystä aiheutuvia ympäristöhaittoja ja tarjota kumppaneillemme pitkällä aikavälillä turvallisen ja kustannustehokkaan väylän puujätteen käsittelyyn.

Yhteystiedot

Kestopuun kierrätysterminaali / Puujätteen vastaanotto
Karhunkorventie 4
14820 TUULOS
Puh: +358 3 6229 500

Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00
Terminaali on suljettu juhannusaattona.

Kuljetukset 
Jussi Hakkarainen
+358 400 621 504 / kuljetukset(a)demolite.fi

Laskutus
Linda Forsström 
+358 400 654 898 / laskutus(a)demolite.fi

Hallinto
Ella Springare
+ 358 400 46 2276 / ella.springare(a)kestopuu.fi

Demolite Oy:n perustajina ovat suomalaiset kyllästetyn puun valmistajat. Valmistajien tilittämät kierrätysmaksut ovat kierrätystoiminnan rahoituksen perusta. Kyllästetyn puun keräilyn mahdollistavat: