Demolite Oy

Demolite Oy vastaa painekyllästetyn jätepuun keräämisestä ja sen hyödyntämisen järjestämisestä Suomessa. Palvelumme kattavat materiaalin vastaanoton, prosessoinnin ja hyötykäytön.

Demolite Oy on Kestopuuteollisuus ry:n tytäryhtiö ja se on perustettu kyllästetyn puun valmistajien toimesta. Yhtiö on voittoa tavoittelematon, tuottajavastuuyhteisön kaltainen toimija. Yhtiössä työskentelee yksi henkilö. Yhteistyökumppaneitamme ovat kunnalliset jätelaitokset, yritykset sekä ja rakennustarvikeliikkeet. Demolite Oy:n toimisto sijaitsee Helsingissä ja yhtiön kierrätysterminaali on Hämeenlinnassa.

Kyllästetyn puun tuottajavastuusta ei ole säädetty laissa, vaan yhtiö toimii vapaaehtoisen tuottajavastuun periaatteiden mukaisesti. Painekyllästetyn puun kierrätys rahoitetaan kyllästetyn puun valmistajien maksamilla kierrätysmaksulla sekä jätteenkäsittelymaksuilla.

Turvallinen kumppani kestopuun kierrätykseen

Keskeinen tavoitteemme on kerätä ja hyödyntää käytöstä poistettu puu ympäristön kannalta parhaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla elinkaarensa päätteeksi. Haluamme olla jätteenkerääjille ja jätteentuottajille luotettava ja vastuullinen kumppani kyllästetyn puun keräilyssä ja käsittelyssä.

Huolehdimme tiedotuksen ja uusiokäytön keinoin siitä, että painekyllästettyjen materiaalien elinkaari on mahdollisimman pitkä. Haluamme toiminnallamme ehkäistä vääränlaisesta jätteenkäsittelystä aiheutuvia ympäristöhaittoja ja tarjota kumppaneillemme pitkällä aikavälillä varman, turvallisen ja kustannustehokkaan väylän kyllästetyn puujätteen käsittelyyn.

Yhteystiedot

Kestopuun kierrätysterminaali / Puujätteen vastaanotto ja tiedustelut
Karhunkorventie 4
14820 TUULOS
+358 3 6229 500

Avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00
Terminaali on suljettu juhannusaattona ja jouluaattona.

Kuljetukset 
Jussi Hakkarainen
+358 400 621 504 / kuljetukset(a)demolite.fi

Laskutus
+358 40 572 1975 / laskutus(a)demolite.fi

Toimisto
Siltasaarenkatu 12 A
00530 HELSINKI

Ari Köngäs
+358 40 572 1975 / ari.kongas(a)demolite.fi

Ella Springare
+ 358 400 46 2276 / ella.springare(a)kestopuu.fi

Kumppanimme

Demolite Oy:n perustajina ovat suomalaiset kyllästetyn puun valmistajat. Valmistajien tilittämät kierrätysmaksut ovat kierrätystoiminnan rahoituksen perusta. Kyllästetyn puun keräilyn mahdollistavat: