Tietosuojakäytännöt ja rekisteriselosteet

Sivustollamme vierailevien henkilötietojen suoja on meille tärkeää. Käsittelemme tietoja huolellisesti ja turvallisesti.

Sivuston kävijätilastointi

Verkkosivustomme käyttää Google Analytics -kävijätilastointipalvelua. Palvelun avulla seuraamme sivuston kävijämääriä ja analysoimme sitä miten sivustoa käytetään. Palvelu kerää tietoa evästetiedostojen avulla. Tiedot sisältävät mm. kävijän IP-osoitteen, tietoa käytetystä käyttöjärjestelmästä ja selaimesta sekä tietoa siitä miten sivustolla liikutaan. IP-osoite anonymisoidaan Googlen toimesta heti kun teknisesti mahdollista. Täyttä IP-soitetta ei missään vaiheessa tallenneta palvelimelle. Muita henkilötietoja ei kerätä. 

Sivujen jakotoiminnot

Sivusto käyttää AddToAny-palvelua sivujen ja artikkelien jakamisen mahdollistamiseen. Palvelu kerää käytöstä lokitietoja, jotka voivat sisältää myös käyttäjän IP-osoitteen anonymisoidussa muodossa. Muita henkilötietoja ei kerätä. Palvelu voi jakaa yhteistyökumppaneilleen sellaisia tietoja, joita ei voi yhdistää yksittäisiin käyttäjiin. Tarkempia tietoja palvelun tietosuojakäytännöistä löydät täältä. 

Rekisteriselosteet

Kestopuuteollisuus ry noudattaa Tietosuojavaltuutetun toimiston ohjeistusta rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.
Kestopuuteollisuus ry:n tietosuojaseloste