› Kestopuuteollisuus ry
› Ajankohtaista
› Yhteydenotto
suomeksiin english

Etusivu » Piharakentaminen » Terassin rakentaminen

Terassin rakentamisopas

 

Terassinrakentamisoppaastamme löydät yksinkertaiset ohjeet toimivalle perusterassille. Rakennusohjetta muokkaamalla voit toteuttaa juuri omaan pihaasi sopivan ratkaisun. Oppaan viimeisellä sivulla on kauppalista tarvittavista materiaaleista sekä niiden määristä.

 

Avaa ja tulosta opas tästä: 
Terassin rakentaminen

          

 

 

Suunnitteletko suurempaa terassia?

Katso tästä oppaamme terassin mitoitukseen. Sen avulla voit suunnitella terassisi mitat ja tukirakenteet. Näin varmistat, että terassista tulee tukeva. Ohje auttaa sinua laskemaan terassirungossa tarvittavien tukipalkkien ja perustusten määrät, sekä niiden etäisyydet toisistaan.

 

Katso tämän jälkeen ohjeemme terassin perustusten tekemiseen. Oppassa on esitelty erilaiset terassin perustamisvaihtoehdot ja niiden sopivuus eri maaperäoloihin.

 

Terassilaskurimme auttaa sinua viimeisessä vaiheessa kun pitää arvioida puutavaran ja kiinnikkeiden menekki.

 

 

Kaipaatko lisää piha- ja terassi-ideoita?

Katso tästä ideakuvamme.

 

Olemme koonneet lisäksi parhaat terassi- ja pergolaideat Suomesta ja maailmalta Kestopuun Pinterest-sivulle. Klikkaa alta Kestopuu-kuvaketta ja inspiroidu upeiden kuvien parissa!

Terassit / Pergolat -taulustamme löydät mallikuvia ja -sisutuksia mm. aiheista: pergola, kesäkeittiö, grillikatos, patio, pihakalusteet, pihan kasvit ja aita

 

 

     

Terassinrakentamisen muut oppaat

   Terassin mitoitus

 

 

  Terassin perustus

 

 

 

 
Katso tästä kaikki rakennusoppaamme