K-Rauta Vantaanportti palkittiin vuoden kestopuumyyntipisteenä

pe jouluk. 03 12:00:00 2021

Vuoden 2021 parhaana kestopuumyyntipisteenä palkittiin K-Rauta Vantaanportti. Vuosittain annettava tunnustus on erityinen kunnianosoitus noutopihan myyntitiimille. Tunnustuksen jakaa kestopuuta valmistavien yritysten yhdistys Kestopuuteollisuus ry.

K-rauta Vantaanportin osaavien ja ammattitaitoisten myyjien myötävaikutuksella palveltiin huikea määrä asiakkaita ja myytiin hämmästyttävän monta rekallista kestopuuta kiireisen kesäsesongin aikana. Tämä on osoitus siitä, että kestopuun myynnistä vastaava henkilöstö kantaa hienosti vastuuta ja on sitoutunut tuottamaan hyvää palvelua. 

Kuluvana vuonna kestopuukauppa on käynyt vauhdikkaasti lähes poikkeuksetta kaikilla jälleenmyyjillä. Jälleenmyyjät henkilöstöineen ovat venyneet hektisinä kevät- ja kesäkuukausina melkoisiin suorituksiin. Nikkarointibuumin innostamat suomalaiset ovat rakentaneet kestopuuterasseja ennätystahdilla. Tämä näkyy myös kestopuumyynnissä, joka on noin 10% tavanomaista vuotta korkeammalla tasolla.

Monet ovat kuljetelleet lautakuormia ja tarttuneet ruuvinvääntimeen ensimmäistä kertaa. Jälleenmyyjien ammattitaidolle onkin tästä syystä ollut erityisen suuri kysyntä. Asiakaspalvelun laatu ja ostotapahtuman sujuvuus ovat ratkaisevassa asemassa kun ollaan ensimmäistä kertaa terassilautaostoksilla. 

 


Kestopuuteollisuus ry on puuta kyllästävien yritysten toimialayhdistys. Kestopuuta eli kyllästettyä puuta valmistetaan Suomessa yhdeksässä eri yrityksessä. Erinomaisen lahonkestävyytensä vuoksi kestopuuta puuta käytetään terasseissa ja muissa kosteudelle altistuvissa piharakenteissa. Kestopuun raaka-aineena on vastuullisesti hoidetuista kotimaisista metsistä korjattu mänty. 

< Takaisin

Liittyvät tuotteet

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: