› Kestopuuteollisuus ry
› Ajankohtaista
› Yhteydenotto
suomeksiin english

Etusivu » Kyllästetty puu » Kestopuu-tuotteet

Kestopuu-tuotteet


Kestopuutuotteet
kokotaulukko

Vihreää kestopuuta on saatavissa käytännössä kaikkia, taulukossa mainittuja puutavarakokoja. Ruskean kyllästetyn puun valikoima on hiukan pienempi. Saatavilla on myös painekyllästettyä, harmaaksi pintakäsiteltyä terassilautaa muutamassa eri koossa.

 

Puutavaraliikkeet päättävät itsenäisesti tuotevalikoimastaan.
Eri kokojen saatavuudesta saat lisätietoa omalta kauppiaaltasi.

Alla tuotekuvia erilaisista kestopuu-tuotteista.

 
<b>Kestopuu 28x95 uritettu vihreä painekyllästetty terassilauta_helmiura</b><br>AB-luokan painekyllästetty terassilauta koko 28x95mm sopii kansilaudaksi terasseihin, portaisiin ja pihan kulkuväyliin
<b>Kestopuu 28x120 vihreä painekyllastetty terassilauta AB-luokka_ helmiura</b><br>AB-luokan painekyllästetty terassilauta koko 28x120mm sopii kansilaudaksi terasseihin, portaisiin ja pihan kulkuväyliin
<b>Kestopuu 28x120 vihreä painekyllästetty terassilauta AB-luokka_aaltoura</b><br>AB-luokan painekyllästetty terassilauta koko 28x120mm sopii kansilaudaksi esim. terasseihin, laitureihin, portaisiin ja pihan kulkuväyliin
<b>Kestopuu 45x145 vihreä terassilauta AB-luokka</b><br>AB-luokan painekyllästetty terassilauta koko 45x145mm sopii kansilaudaksi esim. terasseihin, laitureihin, portaisiin ja pihan kulkuväyliin. Laudan paksuus tuo kantavuutta ja leveys näyttävyyttä kansirakenteeseen.
<b>Kestopuu 28x145_vihrea painekyllastetty terassilauta AB-luokka</b><br>AB-luokan painekyllästetty terassilauta koko 28x145mm sopii kansilaudaksi mm. terasseihin, laitureihin, portaisiin ja pihan kulkuväyliin. Laudan leveys tuo näyttävyyttä kansirakenteeseen.
<b>Kestopuu 28x145 ruskea uritettu _painekyllastetty terassilauta AB-luokka_Kartano</b><br>AB-luokan painekyllästetty, uritettu terassilauta koko 28x145mm sopii kansilaudaksi terasseihin, portaisiin, laitureihin ja pihan kulkuväyliin. Laudan leveys tuo näyttävyyttä kansirakenteeseen.
<b>Kestopuu 28x145 ruskea uritettu_painekyllastetty terassilauta AB-luokka_aaltoura</b><br>AB-luokan painekyllästetty, uritettu terassilauta koko 28x145mm sopii kansilaudaksi terasseihin, laitureihin, portaisiin ja pihan kulkuväyliin. Laudan leveys tuo näyttävyyttä kansirakenteeseen.
<b>Kestopuu 48x173_vihreä mitallistettu_painekyllästetty A-luokka</b><br>A-luokan painekyllästetty puu, koko 48x173mm, sopii käytettäväksi terassien ja portaiden runkomateriaalina. A-luokan kestopuu on turvallinen ja kestävä valinta kantavissa rakenteissa.
<b>Kestopuu 48x198 ruskea mitallistettu_painekyllastetty A-luokka</b><br>A-luokan painekyllästetty puu, koko 48x198mm, sopii käytettäväksi terassien ja portaiden runkomateriaalina. A-luokan kestopuu on turvallinen ja kestävä valinta kantavissa rakenteissa. Tuotetta voidaan käyttää myös kansilautana.

 

 

 

 

 

 

 

Värivaihtoehdot 

Kyllästettyä puuta valmistetaan vihreänä ja ruskeana. Tämän lisäksi on saatavilla myös harmaata kestopuuta. Tuote on käsitelty harmaalla puuöljyllä kyllästyksen jälkeen. 

 

 

Höyläprofiilit 

Vihreä ja ruskeaa kestopuuta on saatavilla sileäpintaisena ja uritettuna. Puun urapuoli (sydänpuu) on tarkoitus asentaa rakennettaessa ylöspäin. Urat ovat sekä esteettinen että käytännöllinen ratkaisu: uritettu lauta ei ole kosteanakaan liukas. Erilaisia uramalleja löydät tästä.

 

 

Erikoistuotteet

Kestopuusta valmistetaan myös erilaisia viistorimoja, kaidepuita, aitapylväitä sekä liimapuutolppia. Valikoima ja koot vaihtelevat myymälöittäin. 

 

Lähimmän kestopuu-kauppiaan löydät täältä