› Kestopuuteollisuus ry
› Ajankohtaista
› Yhteydenotto
suomeksiin english

Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

 

 

Toteuta kulmakunnan kuumin pihakeidas: Näillä ohjeilla onnistut!


18.05.2018

Kova terassikuume, muttei kokemusta rakentamisesta? Keräsimme avuksesi rakentamisen parhaat vinkit aina suunnittelusta puutavaran hankintaan. 

 

 

Terassin rakentamisohje

Terassin runko, kansi, kaide ja portaat – Miten ne tehdään? Simppeli ohjeemme auttaa Sinua rakentamaan terassin vaihe vaiheelta. Tämän helpompaa ei rakentaminen voi olla!

 

Terassin koko ja mitoitus

Haluathan varmistaa, että terassista tulee tukeva? Ohjeemme avulla voit helposti suunnitella terassisi mitat ja tukirakenteet. Ohje auttaa sinua laskemaan terassirungossa tarvittavien tukipalkkien ja perustusten määrät, sekä niiden etäisyydet toisistaan.

 

Terassin perustaminen

Terassin perustukset voi toteuttaa monella tapaa. Sopivan perustamistavan valintaan vaikuttavat eniten maaperän laatu sekä perustuksille tulevan rakenteen paino. Mikäli olet epävarma perustamistavasta tai maaperästä, kysy neuvoa rakentamisen ammattilaiselta. Kestopuuterassin perustamisohjeeseen on koottu muutamia yleisiä esimerkkejä perustuksista.

 

Huomaathan, että perustuksia tulee asentaa rakenteen alle riittävä määrä. Näin varmistetaan, että rakenteesta tulee tukeva. Perustuksien määrään vaikuttavat terassin koko ja runkopuutavaran vahvuus. Tarkista tarvittava perustusten määrä terassin mitoitusohjeesta.

 

Terassilaskuri

Ovatko terassin mitat jo selvillä? Mietitkö, miten lasketaan terassilaudan määrä?

Ota avuksi kestopuun terassilaskuri. Menekkilaskurimme avulla selvität helposti terassisi kansilaudan, runkopuiden, ruuvien ja kiinnikkeiden määrän.

 

Aika lähteä kauppaan? Katso tästä lähin kestopuu-jälleenmyyjäsi

Kestopuuta löydät sadoista puutavara- ja rakennustarvikekaupoista ympäri Suomea. Puutavaraa ja tuotteita kannattaa vertailla paikanpäällä. Huomioithan, että kansilaudan leveys ja tyyli vaikuttavat merkittävästi terassisi ulkonäköön. 


Takaisin uutisiin